AVG voor Ondernemers

Je AVG op orde brengen kost veel tijd, toch? En het is saai... of niet? Uitbesteden kost ook zo veel geld... Waarom zou je er eigenlijk tijd of geld in willen stoppen?

Hoeveel reputatieschade denk je dat je oploopt als je een datalek hebt, en dat niet goed afhandelt? Of hoe veel gedoe je kunt krijgen als er een klacht wordt ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens, en je de AVG niet op orde blijkt te hebben? Los van een mogelijke boete, hoe veel tijd ben je er aan kwijt?

Deze online training helpt je snel je AVG op orde te krijgen. Binnen 24 uur kun je de belangrijkste zaken op orde hebben. Waaronder een professionele datalek procedure, zodat je weet hoe je een datalek kunt afhandelen.

Wat je bovendien terug krijgt is:
* Een veilig gevoel, je hebt jezelf goed beveiligd
* Besparing van tijd: geen lange trainingen
* Besparing van geld: geen dure consultants nodig

Met meer dan tien sjablonen en checklists die je extra krijgt, helpen we je snel alle verplichte documentatie op te zetten. Alleen de sjablonen zijn al het cursusgeld meer dan waard door de tijdsbesparing die je er mee realiseert.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die de AVG van de organisatie op orde moet brengen. Er is geen speciale voorkennis of juridische achtergrond vereist.

Inclusief niet-goed-geld-terug garantie: we zijn er zo van overtuigd dat je deze cursus nuttig vindt, dat je binnen 28 dagen je geld mag terug vragen als je na het doornemen niet weet hoe je je bedrijf op orde krijgt!AVG voor Ondernemers